Safari in het Krugerpark

Safari’s in het Krugerpark – voor iedere reiziger en ieder budget

Kampeersafari in het Krugerpark

Op zoek naar een goedkope safari in het Krugerpark? Kies dan voor een kampeersafari in een tweepersoonskoepeltent. Dé keuze voor de reiziger die “on a budget” oog in oog met de Big 5 wil komen te staan.

Meer informatie over goedkope kampeersafari’s in het Krugerpark.

Midrange safari in het Krugerpark

Stel je iets meer comfort op prijs tijdens je safari door Zuid-Afrika? Kies dan voor een verblijf in een permanente safaritent, uitgerust een echt bed, koelkast en ventilator. Geniet vanaf je veranda van de natuur en de wilde dieren om je heen.

Meer informatie over midrange safari’s door het Krugerpark.

Luxe safari in het Krugerpark

Ervaar het ultieme safarigevoel. Geniet overdag van alle wilde dieren om je heen en ’s avonds van het driegangendiner bij het kampvuur. Overnacht in comfortabele chalet voorzien van een comfortabel bed, een ensuite badkamer, koelkast en airconditioning. Dit is de beste keuze voor de reiziger die wil genieten van wildlife én comfort.

Meer informatie over luxe safari’s in het Krugerpark.

Zo dichtbij zo’n imposante olifant komen is een onvergetelijke safari-ervaring!
olifant krugerpark safari

Optionele safari’s en excursies

Maak je safaribeleving in het Krugerpark persoonlijk en stel je eigen safari samen met een aantal optionele safari’s en excursies die we verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld een avondsafari bijboeken of een je safari door het Krugerpark uitbreiden met een excursie naar de populaire Panorama Route.

Of wil je je safari met een andere activiteit uitbreiden die hier niet genoemd staat? Je kunt je safari bijvoorbeeld uitbreiden met dagexcursies in Johannesburg of een bezoek aan Swaziland en Kwazulu-Natal. Wat je wensen ook zijn, neem even contact met ons op. We helpen je graag om jouw ultieme Krugerpark safari samen te stellen aan de hand van jouw wensen, jouw agenda en jouw budget.