Over ons

Over Peri Peri Reizen – Safari Krugerpark

Over Peri Peri Reizen – Safari Krugerpark.nl is onderdeel van Peri Peri Reizen. Peri Peri Reizen bestaat sinds 2011 en is een specialist in goedkope, avontuurlijke en duurzame safari’s, rondreizen, kampeerreizen en hotelreizen door heel Afrika.

Over Peri Peri Reizen

GGTO – Garantieregeling

​​Peri Peri Reizen is ingeschreven bij GGTO. We staan geregistreerd onder nummer 1532 bij deze garantieregeling. De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ook sturen we je altijd je reisvoucher gelijk al toe; niet pas na betaling van de reis. In tegenstelling tot veel andere reisbureaus ontvang je van ons de reisvouchers gelijk al, nog voordat je betaald hebt.

Calamiteitenfonds

Over Peri Peri ReizenWe zijn aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: – (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

Over Peri Peri ReizenWij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. ​Ons lidmaatschapnummer van de VvKR is 18061.

Safari’s door het Krugerpark

Naast overlanding tours door heel zuidelijk en oostelijk Afrika verzorgen we ook heel specifiek safari’s naar het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Dit doen we door samen te werken met alleen de meest betrouwbare, en tegelijkertijd betaalbare, lokale touroperators. Zo ben je altijd verzekerd van een schitterend safari-avontuur in het mooiste wildpark van Zuid-Afrika.

Zie hier hoe klanten hun reizen met ons ervaren hebben.

Algemene gegevens over Peri Peri Reizen:

Azobé 112
3315 NA Dordrecht
010-7440744 / 06-11058805
KvK: 52531074
NL31 RABO 01558.47.554.

Dankzij de verhoogde en open 4×4 jeeps waarmee je op safari gaat heb je perfect zicht op de wilde dieren
Over Peri Peri Reizen